Първоначално публикувано от dimitar zlatarev
Известие
Collapse
No announcement yet.
alfaromeo 33 1.7 94g. или "Да "нахраним" Alfa
Collapse
X
-
2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
-
казахами че проблема е че динамото не ми зарежда и че все ми бил слаб ак,мулатора купих нов акумулато и като загрее пак неще да запали после ми казаха че е от алармата че била неква американска и била сварзано кам всичко по колата и биле изгорелиу некви кабели и постоянно давали накъсо и че махането щяло да отнеме доста време а и не се знаело дали ще може изобщо(а пак за пари не ми се мисли)а сега пали когато е студено а когато загрее пали с мн зор(ако запали)като тръгна някъде с нея нея гаса кво да правя вече незнам
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar zlatarevказахами че проблема е че динамото не ми зарежда и че все ми бил слаб ак,мулатора купих нов акумулато и като загрее пак неще да запали после ми казаха че е от алармата че била неква американска и била сварзано кам всичко по колата и биле изгорелиу некви кабели и постоянно давали накъсо и че махането щяло да отнеме доста време а и не се знаело дали ще може изобщо(а пак за пари не ми се мисли)а сега пали когато е студено а когато загрее пали с мн зор(ако запали)като тръгна някъде с нея нея гаса кво да правя вече незнамАлфа 156 2.0 98г.-Ex , Алфа 33 1.7 8v-Ex
Alfa 159 2.4 jtdm
Comment
-
Първоначално публикувано от vencialfaПървоначално публикувано от dimitar zlatarevказахами че проблема е че динамото не ми зарежда и че все ми бил слаб ак,мулатора купих нов акумулато и като загрее пак неще да запали после ми казаха че е от алармата че била неква американска и била сварзано кам всичко по колата и биле изгорелиу некви кабели и постоянно давали накъсо и че махането щяло да отнеме доста време а и не се знаело дали ще може изобщо(а пак за пари не ми се мисли)а сега пали когато е студено а когато загрее пали с мн зор(ако запали)като тръгна някъде с нея нея гаса кво да правя вече незнамВсеки сам избира
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Милена, права си за това, но предполагам че голяма част от хората, които гледат да си поправят сами колата имат и финансови съображения за това. Все пак това са евтини коли /не са много евтини за поддръжка/ и много хора ги карат понеже не са им стигнали парите за по нова кола, или за Германско /това са мои наблюдения/. Другият фактор, който кара хората да избягват ходенето на майстор е наличието на некадърни такива. Ако попаднеш на някой такъв, губиш вяра в тях. А пък ако си и от провинцията вероятността да намериш човек, който разбира от 33ки е минимална.
Но като са се изчерпили възможностите, събери пари и иди при Лисан или Боби например. Останал съм с впечтлението, че когато опре до жици, майсторите бягат от проблемът като таксиджия от къса дестинация. Много диагностика и накрая се сменя нещо дребно и евтино. Много труд, а накрая не върви да искаш много пари за него. На мен наскоро ми взеха 30лв за изолиране на кабела от алтернатора до акумулатора. Звучи много на пръв поглед, ама си иска диагностика и те спасява от проблема, така че всъшност аз бях доволен от цената.2003 166 3.0 V6 Distinctive, 2016 Skoda Fabia 1.2TSI DSG
ex 33 1.5 Boxer, 155 1.8 T.S., 156 2.0 T.S., 166 2.5 V6, 159 2.4 JTDm Q-Tronic
sigpic
Comment
Comment